top of page

ONTDEK DE NIEUWE SITUATIE

financiële stabiliteit

home / nieuwe situatie

Nieuwe situatie

In een leven doen zich vele veranderingen voor. Als u gaat samenwonen of trouwen, worden twee gescheiden administraties (gedeeltelijk) één. Dit heeft gevolgen op financieel- en fiscaal gebied. “Fiscaal Partnerschap een voordeel of een nadeel?” Ontdubbeling van uw verzekeringen verlaagd uw premie lasten! Wist u dat per 1 januari 2018 aanstaande het “Huwelijksvermogensrecht” op de schop gaat, en dat “Beperkte Gemeenschap van Goederen” de nieuwe standaard wordt?

Uw oudste zoon of dochter wordt 18 jaar: wat zijn de financieel consequenties? Stel u en uw nieuwe partner gaan samenwonen en beiden hebben een eigen woning met een hypotheek, met andere woorden, van twee hypotheken naar één hypotheek!

Gezamenlijk vermogen opbouwen vraagt om financiële planning, waarmee zo vroeg mogelijke kan worden begonnen: hoe doe je dat?

Heeft u alle zaken voor later al geregeld?

Weet uw  partner en/of uw kinderen wat te doen als er plotseling iets ernstig gebeurt?

Wanneer zijn voor het laatst uw uitvaartverzekeringen bekeken? Een crematie kost in 2017 gemiddeld € 7.935,- en een begrafenis inclusief graf huur met grafmonument € 10.635,-.

Weet u hoe u kunt voorkomen dat er (te veel) erfbelasting geheven gaat worden over het opgebouwde familie kapitaal als de hypotheek (geheel of gedeeltelijk) is afgelost?

Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u. Om daarna samen te bespreken hoe er snel en effectief ingespeeld kan worden op de veranderingen in uw persoonlijke situatie.

Bij vragen kan u ons altijd bellen, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor.

Wij zijn gevestigd in kantoor-verzamel-gebouw “Brainpoort” aan de Havenstaat 6 te Zuidlaren.
Rondom het pand is voldoende parkeergelegenheid.

download_edited_edited.png
bottom of page